Kvalitetsliner - også i detaljen

Om Tagua

Tagua-nødden, der kaldes "planterigets elfenben", kommer fra palmen Phytelephas, der vokser  i Amazonas regnskove. Nødden høstes i overstemmelse med FAIR TRADE´s grundlag, uden at skade palmen hvilket sikrer, at dele af regnskoven ikke fældes. Anvendelse af nødden, der ligner elfenben meget, er med til at beskytte elefanter fra at blive dræbt på grund af illegal elfenbenshandel. Handelen truer på grund af krybskytteri med at udrydde elefanterne i mange områder.

 Nødden forarbejdes på samme måde som rigtig elfenben til smykker, figurer, knapper og som her også stop til hundeliner. Nødden er en vigtig del af de lokale familiers indkomst og den er med til at skabe arbejdspladser og højne familiernes muligheder for en højere levestandard - herunder gøre det muligt for børnene at gå i skole.

Høsten af tagua-nødder understøtter derved bæredygtig handel, lokale arbejdspladser og bevarelse af regnskoven. Samtidig begrænser den nedslagtning af elefanter i jagten på elfenben. 

 

 

Om HundeLinen

Min tanke med HundeLinen.dk 

Mit ønske er at levere eksklusive og funktionelle hundeliner, der er anderledes end traditionelle liner. Smukt og anvendeligt kunsthåndværk, i klare farver og sjove farvekombinationer, til både træning og hverdag. Anderledes liner, som du kan glæde dig over, hver gang du laver aktiviteter med din hund, hvor line er påkrævet. Liner som er bløde for hunden at have på og behagelige for dig at holde i.

Liner, der er enkle, håndlavede, har et bæredygtigt koncept, og sin helt egen stil.

I den anden ende af HundeLinen

Jeg har 10 hunde, alle Labrador Retriever af den klassiske type, da jeg har et lille hobbyopdræt under kennelmærket Lab Fairytale´s. 

Jeg har længe været på udkig efter de rette hundeliner.
Jeg foretrækker lange liner i hverdagen, da jeg ofte lufter alle mine hunde på en gang. Samtidig vil jeg gerne have liner af ordentlig kvalitet - liner, jeg også nyder at se på og røre ved. På udstilling anvender jeg helst en line, der er praktisk og helt uden pynt. Med linerne på denne hjemmeside har jeg fundet liner, der lever op til mine behov og ønsker.

Anne Egense

Lab Fairytale

Et par gange om året sælges linerne til udstillinger og skuer arrangeret af dansk retriever klub. Der er det muligt at se hele udvalget af liner "Off Line". På Facebook HundeLinen annoncerer jeg hvilke begivenheder jeg deltager i.

Tilmeld dig nyhedsbrevet hvis du vil orienteres om de arrangementer vi deltager i, så du har mulighed for at se hele sortimentet live.

Om udvalget

Vi har alle de liner på lager, der findes på hjemmesiden. Når en variant er udsolgt, kommer den ikke nødvendigvis igen. Vi ønsker at have et dynamisk og varieret sortiment, og tager jævnligt nye farver og dessiner hjem, når vi bestiller varer i Colombia.

Tilmelder du dig nyhedsbrevet, får du besked, når vi har fået nye liner hjem.

Du er velkommen til at skrive en mail med specielle ønsker, så vender vi tilbage med pris og forventet leveringstidspunkt.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag en e-mail, når vi får nye varer hjem

Klik her, for at tilmelde dig nyhedsbrevet