Handelsbetingelser

 

 

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt - så vidt muligt inden for 5 hverdage.


Alle bestillinger sendes med Post Danmark som såkaldt ’almindeligt brev’. For Post Danmark betyder det desværre, at de forbeholder sig ret til at være op til fem hverdage om at levere. Hundelinen har valgt ikke at sende bestillinger som såkaldte ’Quickbreve’, da det er helt urimeligt dyrt.

Vi hæver din betaling, når vi sender linen afsted. Men bemærk venligst, at der desværre kan gå mindst fem hverdage, fra vi sender din bestilling afsted, til du modtager dine vare.

 

Fragt

Varerne sendes som brev med Post Danmark

Du kan også vælge at hente dem på firmaets adresse efter nærmere aftale, og undgå leveringsomkostningen.

 

Betaling

Du kan betale med dankort, VISA, Mastercard og American Express, Mobile Pay 27117522 eller bankoverførsel.

Når du betaler med dankort eller kreditkort trækker vi først beløbet fra din konto via et transaktionsnummer, når varerne er afsendt til dig.

 

Fragt udland

Bestillinger til Norge pålægges den porto det koster at sende varen. Desværre kan shoppen ikke håndterer at udregne korrekt fragt. Så Hundelinen kontakter dig med en fragtpris inden varen sendes. Øvrige udland inden for EU er samme portopriser som i DK.

 

 

Fortrydelsesret

Forbrugeraftaleloven indebærer, at du har ret til at fortryde dit køb. Du skal dog være opmærksom på flg.:

 

1)  Fortrydelsesfristen er 14 dage og starter den dag, du modtager varen. Du skal meddele os, at du ønsker at returnere din vare inden for fortrydelsesfristen.

 

2)  Varen skal være returneret til os senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at returnere varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering.

 

3)  For at vi kan refundere det fulde købsbeløb, skal du returnere varen i  samme stand, som du modtog den.  

 

4)  Du hæfter for den forringelse af varens værdi, der skyldes anden håndtering end den, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Som udgangspunkt må du prøve varen på samme måde, som man ville gøre i en fysisk butik.

 

5)  Du skal selv betale for porto til returnering af varen. Husk at vælge postpakke med omdeling, når pakken sendes retur med Post Danmark.

 

6)  Varen skal returneres til:

        HundeLinen

        Muldbjerg Byvej 12, Hover

        6971 Spjald

 

7)  Tilbagebetaling vil ske senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om at du returnerer varen. Vi tilbageholder dog betalingen, ind til varen er returneret. Vi refunderer beløbet til samme betalingsmiddel, som du anvendte ved betalingen.

 

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret. Hvis du reklamerer mere end 6 måneder efter dit køb, skal du kunne påvise, at fejlen eller manglen er opstået som følge af en produktionsfejl.

Varer, der er skadet under forsendelsen:

Tjek altid alle dine varer ved modtagelsen. Hvis en vare er behæftet med synlige fejl og mangler eller er blevet skadet under forsendelsen, skal du hurtigst muligt eller senest i løbet af næstfølgende hverdag, kontakte os på: 22 54 24 00 mandag - torsdag mellem 17-19 eller skrive til post@hundelinen.dk, så bytter vi dem uden fragtomkostninger for dig. Vær opmærksom på, at retten til at reklamere over synlige fejl/mangler eller skader på en vare, bortfalder, hvis oven nævnte reklamationsfrist ikke overholdes.

 

 

Garanti

Der er 6 mdr. garanti på alle varer købt hos Hundelinen. Garantien gælder fra den dag, varen udleveres til kunden.

 

Garantien omfatter synlige eller skjulte produktionsfejl.

 

Ved synlige fejl forstås skader eller mangler på varen, der opdages umiddelbart efter modtagelsen. Du skal reklamere inden for 24 timer eller inden for førstkommende hverdag.

 

Skader, der opstår efter ibrugtagning og som kan henføres til en produktionsfejl, er omfattet af garantien.

 

Varer, der efter ibrugtagning går i stykker som følge af forkert håndtering eller fordi de på anden måde har lidt overlast, er ikke omfattet af garantien.

 

Defekte varer 

Er en vare gået i stykker, skal du kontakte HundeLinen på mail: post@hundelinen.dk

 

Returadresse 

Returvarer skal sendes til:

        HundeLinen

        Muldbjerg Byvej 12

        6971 Spjald

VIGTIGT: Husk at sende varerne retur som pakkepost, så de kan spores.

 

 

Dine personoplysninger

 

Generelt 

Hos HundeLinen er vi meget opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

 

Personlige oplysninger dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det kan f.eks. være for- og efternavn, køn, e-mailadresse eller privatadresse.

 

Du kan besøge vores hjemmeside uden at fortælle hvem du er, men vi har brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester.

 

HundeLinen indsamler og lagrer dine personlige oplysninger, når du registrer dine oplysninger på hjemmesiden, køber varer hos os eller når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Det er dit navn, adresse og e-mailadresse, der bliver registreret. Vi gemmer disse oplysninger for at kunne ekspedere din ordre nemmest muligt. Vi opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, f.eks. kortnummeret på et kreditkort. 

 

 

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.hundelinen.dk videregives ikke.

 

For at kunne videreudvikle og forbedre hjemmesiden fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende anonymt i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.  HundeLinen anvender Mononet statistics til at indsamle besøgsstatistik.

 

HundeLinen indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.